Wim Hof Metoden er kendetegnet ved dens enkelhed, anvendelighed og med en stærk videnskabelig understøttelse. 

Det er en praktisk og enkel måde at forblive lykkeligere, mere sund og mere kraftfuld på.

Over tid har vi som mennesker fjernet os mere og mere fra naturen, og vi har glemt vores indre kraft, som vi havde, da vi levede i naturen. 

Vores krops evne til at tilpasse sig ekstreme temperaturer og overleve i vores naturlige miljø er glemt. Det kan vi vække ret enkelt og hurtigt. 


Wim Hof ​​Metoden er baseret på at vække denne iboende kraft. Fordi vi bærer tøj og kunstigt styrer temperaturerne i hjemmet, i bilen, på arbejdspladsen, alle steder har vi i høj grad reduceret vores krops naturlige stimulering, og derved de gamle mekanismer relateret til vores overlevelse og grundlæggende funktioner. 


Fordi disse dybere fysiologiske lag ikke længere udløses, pg.a. bl.a. vores behagelige livstil, er vores kroppe ikke længere i kontakt med denne indre kraft. Den indre kraft er en stærk kraft, som kan genoplives ved at stimulere disse fysiologiske processer gennem Wim Hof metoden. 

Start med at lære Wim Hof ​​Metoden i dag, og start din rejse til en gladere, sundere og stærkere dig.

Kulden er din varme ven og en af ​​de tre søjler i Wim Hof metoden. Korrekt udsættelse for kulde kickstarter en kaskade af sundhedsmæssige fordele, herunder opbygning af brun fedtvæv med resulterende fedttab, reduceret inflammation, der letter et styrket immunsystem, afbalanceret hormonniveau, forbedret søvnkvalitet og produktion af endorfiner - Gode ​​kemikalier i hjernen, der naturligt hæver dit humør.

Den anden søjle i Wim Hof metoden er vejrtrækningen. Vi trækker vejret 20.000 gange i døgnet. Men vi er for det meste uvidende om dets enorme potentiale. 
Forhøjede iltniveauer indeholder en skattekiste af fordele og Wim Hof ​​Metodes specialiserede vejrtrækningsteknik vækker dem alle: mere energi, reduceret stressniveau og et forstærket immunrespons.

Den tredje søjle i Wim Hof metoden er grundlaget for de to andre.
Både kuldeeksponering og bevidst vejrtrækning kræver tålmodighed og dedikation for at blive fuldt behersket. Bevæbnet med fokus og beslutsomhed, er du klar til at udforske og til sidst beherske din egen krop og sind.