I forbindelse med vores Fredags Wim Hof Method Teaser Kommer Carsten Islington og holder hans foredrag

VIKINGEN FRA DANNEVANG

Om livets cyklusser og vores historiske arv

Find din indre kriger eller skjoldmø og skab respekt, retning og ikke mindst netværk.

Med denne levende fortælling gør Carsten Islington os bevidste om vores åndelig arv fra vikingerne og giver inspiration til, hvordan vi kan bruge deres ånd og evner til at gøre os gældende i livet – hvad enten vi kommer med en business-baggrund, fra højskoleverdenen eller fra en hvilken som helst niche af danernes rige, Danmark.

Grækerne gav os videnskaben og den græske mytologi. Romerne berigede os med infrastruktur, domstole og love. Vores nordiske forfædre, vikingerne, har ligeledes efterladt os med en skatkiste af viden og visdom, som præger vores samfund og tænkning den dag i dag. Kvaliteter som mod, styrke og åndelighed i kombination med håndværksmæssig knowhow og sans for både netværksskabelse og handel ligger i vores DNA og er en del af den gave, vikingerne har efterladt os.

Carsten Islington leverer inputs til jer, der ønsker at flytte andre mennesker med jeres kommunikation og giver inspiration til, hvordan man skaber et stærkt personligt narrativ.

Han kommer blandt andet ind på livscyklusser og forklarer, hvordan vi kan bruge indsigten i livets cyklusser til at forstå os selv og hinanden.

Historiefælleren selv ligner ikke kun sindbilledet på en viking på ydersiden, men også på indersiden. Med sit kraftfulde væsen har han ligesom vikingerne levet et udfarende liv, der har ført ham rundt i verden på ”oplevelsestogter” og rundt i Danmark som storyteller.


MOBILEPAY - 40414414

WHM Teaser og foredrag - 100 dkr